GündemManşetSiyasetYerel

Cemal Öztaylan: Alan olacaktın satan oldun

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısına Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Fatih Tanbatar, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Recep Eraydın katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Öztaylan, ” Bandırma’da göreve geldiğim 2004 yılından itibaren 3 yıl 2 ay Belediye Başkanlığı yaptım. Sonrasında Milletvekili olarak Ankara’ya gittim. Fetöcüler gibi Amerika’ya, Komünistler gibi Moskova’ya kaçmadım” dedi.

Bandırma Belediyesi tarafından yaptırılan Grand Asya otel, Belediye Binası, AVM, Galericiler Sitesi, Tır Parkı ve Otogar hakkında da açıklamalarda bulunan Öztaylan, rakibi CHP li Dursun Mirza’ya seslenerek, ” O oteli ve diğer projeleri ben ve Recep Eraydın yaptı, Sedat Pekel devam etti, bitirdi. Peki sen ne yaptın be adam. Sattın sattın. Hani satan değil, alan Belediye olacaktın öyle yazdın reklam panolarına ” dedi

Dursun Mirza’nın döneminde, belediyeye ait 144 adet yerin satıldığını dile getirerek konuşmasını sürdüren Öztaylan, “Alan belediye olarak iktidara geldik diyipte bugün katrilyonlarca değeri olan bu yerleri Recep Eraydın da satmadı, Sedat abi de satmadı, ben de satmadım. Siz sattınız. Elimizde belgeleri, listeleri var,” dedi.

İstanbul’da otel ve evleri olduğuna dair kamuoyunda dezenformasyon çalışmaları yapıldığına da değinen Öztaylan, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Tamamen yalan. Eğer ispat eden olursa o evi ve oteli ispat edene vermezsem adam değilim,” sözlerini kullandı.

Öztaylan, ” Herkes 20 gün sonra kararını verecek. Sen seçilsen ne olur, ben seçilsem ne olur. Ben seçilirsem 15 yıllık geri kalmışlığı telafi edip 20 yıllık hizmet yaparım. Sen secilirsen Bandırma 5 yıl daha kaybeder. Ben seçilirsem Bandırma’yı ben yönetirim, sen secilirsen eşbaşkanlar yönetir.”diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!