ManşetYerel

Vali Tuncay Sonel: “Devletimizin Kapısı Açık”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Her “Halk Günü”nde olduğu gibi yöre insanımızın hal ve hatırlarını sorarak, devletin şefkatini ve merhametini gösteren Vali Sonel, kendisine iletilen sorunları ve istekleri çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde oldu.
Gerekli gördüğü konularda da toplantıya katılan il müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını isteyen Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısında 480 yöre insanımızı dinledi.
“Halk Günü” toplantılarına özel bir önem verdiğini belirten Vali Sonel, “Bizim kapımız herkese açık. Her Çarşamba günü sizlerle bir araya geliyoruz. Sizlerin bir sıkıntısını gidermek, bir isteğinizi yerine getirmek ve buradan sizleri mutlu bir şekilde göndermek, bizleri de mutlu ediyor. Onun için halk günü toplantılarına özel bir önem veriyorum” diye konuştu.
“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar arasında depremzede vatandaşları bekletmeden dinleyen Vali Sonel, yöre insanlarımız tarafından kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere tüm talepleri anında çözerek, hayır dualarını aldı. ”Devletimizin ve hayırsever dostlarımızın gönderdiği alışveriş kartlarımızı yöre insanımıza veriyoruz. Destek sunan hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Halk gününe gelen vatandaşlarımızı boş göndermiyoruz” dedi.
Vali Tuncay Sonel, Fatsa Ilıca Uzundere mahallesinde ikamet eden ve yaşadığı evi çıkan yangında kaybeden kanser hastası Hamide Yılmaz’ın evinin yapılması talimatını verdi.
“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, ilettikleri sorun şikayet ve taleplerinin dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valim, Allah sizden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmiyorsunuz. Desteğinizi esirgemiyorsunuz. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek, teşekkür ettiler.
“Halk Günü” toplantısında çocuklarla da sıcak bir diyalog kuran Vali Sonel, çocukları verdiği çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!