ManşetSiyaset

Yücel Yılmaz: Çamlık’ta iki yeni yatırım hizmete alındı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde her geçen gün yeni bir projeyi daha hizmete alarak şehrin cazibe merkezlerinden biri haline getiriyor. Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, bölgenin en büyük Millet Kütüphanesiyle, Türkiye’nin en donanımlı Dijital Gençlik Merkeziyle, Fırıntaş Kafesiyle, konser alanlarıyla şehre hizmet veren Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’un açılışları gerçekleştirildi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen açılışlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çalışmaları hızla devam eden Balıkesir’in marka değerlerinden biri haline gelen BALBUCKS, şehrin yöresel lezzetlerinin sunulacağı restoran ve gençlerin hayallerinin peşinden koşmasına fırsat sunacak,  fikirlerini girişime dönüştürmeleri için teşvik sağlayacak Teknokent Kuluçka Merkezi de çok yakında faaliyete alınacak.

BALMEK MESLEKLERİ YAŞATIYOR

10 binin üzerinde öğrencisi olan ve 75 tane tanımlanmış kurs modelinin her birinde kurs açarak şehre hizmet eden Balıkesir Mesleki Eğitim Kursları’nı her geçen gün artırdıklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Kooperatiflerimizin mayasını oluşturan üretilen ürünlerin artık satışa dönüştüğü ve mesleklerin yaşanabilir hale geldiği bir kurs merkezi oldu. Şehrimizin birçok yerinde kurslarımız var. Amacımız; hem meslek edindirmek hem de insanlarımızın kazanç elde etmesi. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu kurs merkezi hepsinin toplandığı bir alan oldu.” diye konuştu.

ÖZHASEKİ YÜCEL YILMAZ’I, BALIKESİRLİLERE EMANET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı Balıkesirlilere emanet ettiklerini ifade eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir günü Balıkesir’de dolu dolu geçirdiklerini söyledi. Başkan Yücel Yılmaz’ın çalışmalarını oldukça beğendiğini dile getiren Bakan Özhaseki, kendisine her zaman destek vereceklerini belirtti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!