GündemManşetSiyaset

Bulut: Bu bir seçim değil vatan savunmasıdır

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, kamyoncular kooperatifine üye esnafla kahvaltıda buluştuğu toplantıda, “Bu bir seçim değil vatan savunmasıdır. Biz tam bağımsız ve güçlü Türkiye’den, büyük Türk milletinden tarafız. İnancımıza göre feda edilecek, yok sayılacak, ihmaline göz yumulacak tek bir insanımız yoktur. Küresel komplolara karşı devletin safındayız” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, kamyoncular kooperatifine üye esnafla kahvaltıda buluştuğu toplantıda, “Bu bir seçim değil vatan savunmasıdır. Biz tam bağımsız ve güçlü Türkiye’den, büyük Türk milletinden tarafız. İnancımıza göre feda edilecek, yok sayılacak, ihmaline göz yumulacak tek bir insanımız yoktur. Küresel komplolara karşı devletin safındayız” dedi.

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlık mücadelesi verdiğini, Akdeniz’de kendi gazını, petrolünü çıkarmaya çalıştığını belirten MHP’li Yücel Bulut, “Bu ekonomik mücadelede Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetleneceğiz. Yeni bir yüzyılın başlangıcını başlatacağız. Cumhurbaşkanımızı tarihin en yüksek oyu ile seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!