GündemManşetSiyaset

MHP’li Kalaycı: Tarım ve hayvancılık reformunu gerçekleştireceğiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, yeni dönemde üreten ekonomi programında yer alan tarım ve hayvancılık reformunun öncelikli hedefleri arasında yer aldığını söyledi. 

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Meram Ziraat Odası ve Meram Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti. Sektörün sorunlarını sektör temsilcilerinden dinleyen Kalaycı, MHP’nin tarım ve hayvancılık alanında yeni dönemde yapmayı planladığı ve seçim beyannamesinde yer alan vaatlerinden bahsetti.

Kalaycı, ekonomideki temel sorunları aşarak toplumun refah düzeyini artırıp sosyal dokuyu güçlendirmek amacıyla bağımsız ve millî bir üreten ekonomi programının tüm boyutlarıyla hayata geçirilmesini öngördüklerini belirtti. Bu çerçevede öncelikli hedeflerinden birinin de tarım ve hayvancılık reformu olduğunu vurgulayan Kalaycı, “Stratejik sektörlerden birisi olarak değerlendirdiğimiz tarım sektörü; üretim, işleme ve pazarlama boyutlarıyla bütüncül bir yapıya kavuşturulmalı, yüksek verimlilikte ve kaliteli ürün üreten, teknoloji kullanabilen, ülke insanını besleyebilen ve ihracat kapasitesi yüksek bir düzeye getirilmelidir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!