GündemManşetYerel

Murat Kurum: Cumhur İttifakı’mızla birlikte girdiğimiz her seçimde galip geldik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum “İstiyoruz ki Bayrampaşa İstanbul’un parlayan yıldızı olsun. Bayrampaşa; yeşil alanlarıyla, sağlam ve güvenli konutlarıyla İstanbul’da vatandaşlarımızın güven içinde yaşadığı bir ilçe olsun.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, MHP Bayrampaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. İstanbul’un gerçek belediyeciliğe özlem duyduğuna işaret eden Kurum, “Bayrampaşa’mız için, buradaki kardeşlerimiz için 22 yıldır çalışıyoruz, çabalıyoruz. Hep birlikte Bayrampaşa’nın daha güzel bir geleceğe uzanması için; Bayrampaşa’nın gençlerinin daha mutlu olabilmesi için bu mücadeleyi veriyoruz. İstiyoruz ki Bayrampaşa İstanbul’un parlayan yıldızı olsun. Bayrampaşa; yeşil alanlarıyla, sağlam ve güvenli konutlarıyla İstanbul’da vatandaşlarımızın güven içinde yaşadığı bir ilçe olsun.” dedi. Tüm birikim ve tecrübeleriyle İstanbul için çalışacaklarını belirten Kurum, “Sadece İstanbul diyeceğiz. İstanbul’un sorunlarına, Bayrampaşa’nın geleceğine odaklanacağız. Hep birlikte el ele verip, Bayrampaşa’mızı güzel yarınlara hazırlayacağız.” şeklinde konuştu.

“Beş yıldır basamak olarak görülen İstanbul’u yeniden kazanacağız”

“Hiçbir zaman kirli ittifaklar peşinde koşmadık”

Cumhur İttifakı olarak her zaman milletin yanında olduklarının altını çizen Kurum, “Biz, milletimiz ne zaman zora düşse, ne zaman sıkıntıya düşse hemen yanı başındaydık. Cumhur İttifakımızla birlikte 15 Temmuz’da o meydanlarda kurduğumuz ittifakla; ay yıldızlı bayrağımız için 780 bin kilometrekare vatan toprağı için, ülkemizin 81 şehrinde; ‘Hepimiz kardeşiz’ dedik, ‘Biriz’ dedik, ‘Beraberiz’ dedik, ‘Hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye’yiz.’ dedik.” ifadeleriyle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Murat Kurum, “Ay yıldızlı bayrağımız için, bu ülkemizin her bir karış toprağı için canla başla mücadele verdik. Bu uğurda şehitler verdik, bu uğurda gazilerimiz oldu. Ama bir gün olsun başımızı öne eğmedik.” diye konuştu.

CHP ve DEM partinin seçim adına bir uzlaşı içinde olduğunu işaret eden Kurum, “Biz, Cumhur İttifakı’mızla birlikte girdiğimiz her seçimde galip geldik. Kirlik ittifaklar peşinde koşmadık. Bir masa etrafında oturduk, adam gibi ittifak kurduk. 15 Temmuz gecesi; o kurduğumuz ittifakta, o birliktelikte Sayın Cumhurbaşkanımız ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bir kardeşlik hukuku içinde çalıştı. Bize yakışan, ülkemizin geleceği adına atılacak adımları çok daha güçlü bir şekilde atmaktır.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Murat Kurum’un ardından konuşma yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, “Murat Kurum’un meselesi Türkiye, meselesi İstanbul. İstanbul’un en çok ihtiyacı olan, güvenilir bir İstanbul. Güvenilir bir İstanbul için Murat Kurum yeterli.” ifadelerini kullandı. CHP ve DEM Parti’nin aynı yolda yürüdüğünü vurgulayan Adan, “Milletimiz bu kirli ittifakın farkında. İstiklal Marşı söylemeyen bir partinin desteğiyle, Allah bize belediye başkanlığı nasip etmesin.” dedi.
MHP Bayrampaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İl Başkanı Sertel Selim, Cumhur İttifakı Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!