ManşetSiyasetYerel

Öztaylan’dan Cemevi’ne ziyaret

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan seçim çalışması programında Vergi Dairesi ve Bandırma Alevi Kültür Derneğini ziyaret etti. 

Cemal Öztaylan; “Bandırma’da ilk organize sanayi bölgesini ben kurdum” dedi.

Öztaylan; “Bandırma sadece siyasi münazaraya bırakılacak bir yer değil, gelişime çok açık bir bölgede yaşıyoruz. Burada yapılacak tüm yatırımların bir vizyon çerçevesinde planlanıp yapılması gerekiyor. Bunun için de hem devlet hem de Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde profesyonel ekiplerle çalışma yapmamız lazım. Bandırma Türkiye’nin en büyük 2. sanayi ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizler şehri yönetecek kişiler olarak bu bölgedeki gelişimi desteklemenin yanında bölgemizin tarım arazilerini de korumak zorundayız. Bölgemizde kapı, porselen, çimento gibi fabrikaları kurulurken yatırımcıları doğru alanlara yönlendirerek doğaya zarar vermeden olağan yapıyı koruyup kollamamız gerekiyor. Çünkü demirden üretilen bir yem fabrikası, çeltik fabrikası yaparsın ama pirinç olmadıktan sonra o fabrikalar hiçbir işe yaramaz. Demem o ki doğru zamanda doğru hizmet anlayışı ile ilerlemek gerekir.

Öztaylan; “Bölgemizde 4 tane sanayi bölgesi var, Marmara OSB de 190 fabrikanın temeli atılacak. Bu fabrikalarda ortalama 500 kişi çalışsa aileleri ile birlikte bölgemiz de istihdam edilecek kişi sayısı 200 binleri bulacak. Bölgemizdeki sanayinin gelişimini doğru planlamak zorundayız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!